.

Yhtiöiden rekisteröintipalvelut

Novasigma auttaa asiakkaitaan uusien yhtiöiden perustamisessa ympäri maailmaa. Seuraamme aktiivisesti eri maiden lainsäädäntöä, verotusta ja yritysilmapiiriä jotta voimme neuvoa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Voit rekisteröidä yhtiön valitsemaasi maahan suoraan verkkosivuiltamme tai varata ensin ajan konsultaatioon jolloin suunnittelemme yhdessä liiketoimintasi kannalta järkevimmän yritysrakenteen. Useassa tapauksessa, asiakkaallemme on kannattavampaa perustaa enemmän kuin yksi yritys yhteen maahan (verotus ja riskin hajautus) kun taas joissain tapauksissa kehotamme olemaan perustamatta yhtiötä mikäli näemme, ettei se ole vielä asiakkaamme etujen mukaista. Novasigman tehtävänä yhtiöitä rekisteröitäessä on edustaa asiakastamme paikallisille viranomaisille, huolehtia että vaaditut dokumentit ja hakemukset ovat oikeanlaiset ja vastata asiakkaan ohjeiden mukaan eri selvityspyyntöihin.

Yhtiön rekisteröintipalveluihin kuuluu mm.:

 • Asiakkaan neuvonta sopivan rekisteröintimaan ja yhtiömuodo valinnassa, omistuksen mahdollinen strukturointi (saatavilla konsultaatiopalveluna ennen yhtiön rekisteröintiä)
 • Yhtiöjärjestyksen laadinnassa avustaminen
 • Johtajien/hallitusten jäsenten ja yhtiön väliset sopimukset
 • Asiointi paikallisviranomaisten kanssa yhtiötä rekisteröitäessä
 • Asiakkaat voivat valita perustavatko uuden yhtiön vai hankkivatko käyttötarkoitukseen soveltuvan valmisyhtiön tai ostavat jo toimivan yhtiön
 • Alkuperäisdokumentit kuriiripalvelulla
 • Yhtiön perustaminen mahdollista etänä (mahdollinen lähes kaikissa maissa). Edellytämme kuitenkin, että yhtiön tosiasialliset omistajat ovat tavanneet Novasigman edustajan kasvotusten ennen toimeksiannon aloitusta
 • Novasigma voi avustaa löytämään yhtiöösi ammattisihteereitä ja johtajia edustamaan yhtiötäsi
 • Rekisteröintosoitepalvelut (saatavilla lisämaksusta)
 • Yhtiön liiketoimintasuunnitelman laatiminen ennen pankkitilien avaamista (saatavilla lisämaksusta)
 • Pankkitilin avaamisessa avustaminen Novasigman yhteistyöpankkeihin (saatavilla lisämaksusta kun yhtiö on ensin rekisteröity)

Yrityksemme tarjoaa kattavan valikoiman yhtiönrekisteröintipalveluita yli 25 maassa eri puolilla maailmaa.

Tutustu palveluihimme tarkemmin novasigman kansainvälisillä sivuilla tai ota meihin yhteyttä jos haluat tarkempia tietoja suomen kielellä.

LIPPU: HALLINTOALUE: HINTA ALK.:
set up new uk company with novasigma UK & Scotland (EU, OECD) Lue lisää
set up Estonian company with Novasigma Estonia (EU, OECD) Lue lisää
Set up bulgaria company with novasigma Bulgaria (EU) Lue lisää
set up montenegro company with novasigma Montenegro Lue lisää
setu up Finland company with novasigma Finland (EU, OECD) Lue lisää
setu up mauritius company with novasigma Mauritius (AU) Lue lisää
set up company with novasigma Georgia Lue lisää
set up spain company with novasigma Spain (EU, OECD) Lue lisää
Set up Hong Kong company with Novasigma Hong Kong (S.A.R) Lue lisää
set up latvia company with novasigma Latvia (EU, OECD) Lue lisää
set up belgium company with novasigma Belgium (EU, OECD) Lue lisää
how much israel company Israel (OECD) Tulossa
how to set up company in russia with novasigma Russia Lue lisää
how much malta company novasigma Malta (EU) Lue lisää
hot much germany company set up novasigma Germany (EU, OECD) Lue lisää
How much monaco company set up novasigma Monaco Lue lisää
how much gibraltar company set up novasigma Gibraltar (EU, OECD) Lue lisää
how much seychelles company set up novasigma Seychelles (AU) Lue lisää
How much Seychelles company set up novasigma Portugal (EU, OECD) Lue lisää
how much norway company set up novasigma Norway (OECD) Lue lisää
how much Ras al khaiman company set up novasigma Ras-Al-Khaimah, UAE Lue lisää
How much morrocco company set up novasigma Morocco (AU) Lue lisää
how much singapore company set up novasigma Singapore Lue lisää
How to set up business in Sweden Sweden Lue lisää
How to set up netherlands company Netherlands Lue lisää
How much Dubai tax Free zone company formation with novasigma Dubai, UAE (Free Zone) Lue lisää

 

Yhtiön hallinnointipalvelut

Tarjoamme Novasigman kautta perustetuille yhtiöille hallinnointipalveluita niissä maissa joissa ns. Nominee -palvelut ovat lain mukaan sallittuja yhtiön todellisten omistajien ja johtajien yksityisyyden turvaamiseksi. Lisäksi kauttamme on mahdollista tilata yhtiölle sihteeri tai muu paikallinen yhtiön edustaja/vastuuhenkilö mikäli paikallinen lainsäädäntö sitä vaatii esim. mikäli yhtiön omistajat tai johtajat eivät asu pysyvästi yhtiön rekisteröintimaassa.

 • Yhtiön johtajien ja omistajien viralliset tapaamiset
 • Hallituksen pöytäkirjojen valmistus
 • Nominee johtajat
 • Nominee osakkeen omistajat
 • Yhtiön sihteerit ja nimenkirjoittajat
 • Osoitepalvelut
 • Kauppakirjat, omistuksen ja hallituksen muutokset
 • Vuosi-ilmoitukset
 • Valtakirjat
 • ym ym…

Lue lisää saatavilla olevista hallinnointipalveluistamme kansainvälisiltä sivuiltamme tai avaa ilmainen asiakastili ja lähetä meille tarjouspyyntö

Yhtiön kotipaikka ja osoitepalvelut

Rekisteröintitoimisto on perustetun yhtiön, yhdistyksen tai minkä tahansa muun oikeushenkilön virallinen osoite. Yleisesti ottaen osoite on osa julkista rekisteriä ja usein pakollinen, jotta perustettu yhtiö pystyy vastaanottamaan virallista postia ja ilmoituksia valtiolta, sijoittajilta, osakkeenomistajilta, pankeilta tai yksityishenkilöiltä.

Nykypäivänä on myös erittäin suositeltavaa että yrityksellä on verkkosivut. Useimmissa tapauksissa esim. pankkitiliä ei saa avattua ilman olemassa olevaa verkkosivua.

Novasigma tarjoaa rekisteröintiosoite-, virtuaalitoimisto-, verkkosivu- ja hosting-palveluita asiakkailleen. Suosittelemme että kaikilla asiakkaillamme olisi verkko-osoite rekisteröitynä, sekä verkkosivu-, sähköposti- ja hosting-palvelu käytössään. Yhtiön verkkosivuilta olisi hyvä löytyä vähintäänkin tieto siitä mitä yritys tekee ja myy, sekä kuinka potentiaaliset asiakkaat voivat ottaa yhteyttä.

Novasigman osoite-, virtuaalitoimisto ja hostingpalvelut sisältävät:

 • Yhtiön rekisteröintiosoite
 • Postiosoitteet ja postin välityspalvelut
 • Verkko-osoitteet (.com ja kansalliset domainit). Verkko-osoitteet voidaan rekisteröidä anonyymisti.
 • Paikalliset SIM-kortit
 • IP-puhelinnumerot
 • Verkkosivujen hosting-palvelut ja sähköpostiosoitteet
 • Yritysten verkkosivut

Nominee-osakkeenomistajan palvelut

Nominee-osakkeenomistaja on liittymätön kolmas osapuoli, joka rekisteröidään virallisesti offshore-yhtiön osakkeiden haltijaksi. Nominee-osakkeenomistajan kautta on mahdollista pitää yllä asiakkaan anonymiteettiä ja suojata osakkeiden tosiasiallista omistajaa kyseiseen offshore-yhtiöön julkisesti yhdistämiseltä. Nominee-osakkeenomistajan ollessa kyseessä laaditaan luottamuksellinen ja lakiopillisesti pätevä asiakirja (perustamiskirja, luovutuskirja, nominee-osakkeenomistajan sopimus tms.) tosiasiallisen edunsaajan toimesta. Tällä asiakirjalla todistetaan, että osakkeet ovat nominee-osakkaanomistajalla ainoastaan hallussa ja että tosiasiallisella edunsaajalla on oikeus hankkiutua eroon kyseisistä osakkeista ja siten oikeus niistä johtuviin hyötyihin ja voittoihin.

Nominee-johtajan palvelut

Nominee-johtajan tärkein funktio on piilottaa tosiasiallisen edunsaajan ja offshore-yhtiön yhteys julkisuudelta. Nominee-johtajan palkkaaminen offshore-yhtiöön auttaa peittämään tosiasiallisen edunsaajan osallisuuden offshore-yhtiön johtamiseen ja toimintaan. Toisin sanoen, nominee-johtajan päätarkoitus on tarjota asiakkaalle yksityisyyttä ja tietosuojaa.

Nominee-johtaja voi suorittaa lukuisia hallinnollisia toimia, jotka muussa tapauksessa kuuluisi suorittaa jonkun yritykseen suoraan liittyvän henkilön toimesta. Nominee-johtajan osallisuus käsittää päivittäistä offshore-yhtiön asioidenhoitoa riippuen kunkin yrityksen tarpeista, toiveista ja asiakkaan tilanteesta. Yleisesti ottaen mitä enemmän osallistumista toiminta vaatii nominee-johtajalta, sitä kalliimmaksi toiminta tulee yrityksen omistajalle. Usein nominee-johtajan osallisuus yrityksessä pysyy kirjaimellisesti nimellisenä. Tässä tapauksessa kaikki yrityksen käytännön päivittäiset toiminnot pysyvät yrityksen omistajan hoidettavina (yhtiön ”edustajana” toimiminen valtuutuksella).

Sihteeri- ja valtuutuspalvelut

Novasigma tarjoaa myös sihteeri- ja valtuutuspalveluita. Kyseisten palveluiden käyttö on joissain tapauksissa, riippuen vallitsevasta laista, jopa pakollista. Pakollista tai ei, voi kyseisten palveluiden ostaminen säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Oletko kiinnostunut Yhtiöiden rekisteröinti- ja hallinnointipalveluistamme? Ota yhteyttä!

Novasigma provides international accounting services, company formation services, legal, business and tax advisory services | Terms of Use & Terms of Business | © 2016 NOVASIGMA Global - Accounting & Law Cooperative ("NOVASIGMA LIMITED"). Member firms of the NOVASIGMA Global - Accounting & Law network of independent firms are affiliated with NOVASIGMA Global - Accounting & Law. NOVASIGMA Global - Accounting & Law provides no client services. No member firm has any authority to obligate or bind NOVASIGMA Global - Accounting & Law or any other member firm vis-à-vis third parties, nor does NOVASIGMA Global - Accounting & Law have any such authority to obligate or bind any member firm. Independent registered advisers, lawyers and accountants are not owned by, affiliated with or supervised by Novasigma or its affiliates. Novasigma provides custody, trading and operational support services for advisers, lawyers and accountants. Not all products and services available through Novasigma and its affiliates are available through advisers, lawyers or accountants. Registration does not imply a certain level of skill or training. Depending on jurisdiction there might be eligibility requirements to work with a dedicated Financial Consultant, Lawyer or Accountant. Wealth management, accounting, audit and legal services refers to products and services available through the operating subsidiaries of the Novasigma Corporation of which there are important differences including, nut not limited to, the type of advice and assistance provided, fees charged, and the rights and obligations of the parties. It is important to understand the differences when determining which product and/or services to select. Novasigma provides a full range of business, financial, banking and tax advisory, accounting and legal services through its operating subsidiaries.

All rights reserved. NOVASIGMA is a trademark of SilverFox & Co. Inc. Online services by NOVASIGMA LIMITED - Suites 41/42, Victoria House 26 Main Street, Gibraltar GX11 1AA.

bitpay
Bitpay
Latvijas Pasta Bank
NTL Immigration
CM Asesores
Blue Orange Bank