Nova Sigma: Kuinka löytää oikea asianajaja palkkaamaan

Nova Sigma: Kuinka löytää oikea asianajaja palkattavaksi

Oikeudellisten asioiden voittamisessa oikean palkattavan asianajajan on oltava etusijalla. Oikeudelliset ongelmat maksavat yleensä omaisuuden, ja joskus voi kestää yli vuoden, ennen kuin ne voidaan ratkaista. 

Ilman erinomaista asianajajaa, miten voit mahdollisesti hoitaa asian ilman, että sinut työnnetään reunan yli? Täällä Nova Sigmassa opastamme sinua valitsemaan asianasi parhaiten sopivan asianajajan. 

Se voi viedä jonkin aikaa, mutta sinun ei tarvitse kiirehtiä tätä päätöstä. Heidän pitäisi pystyä antamaan parhaat strategiat oikeudellisella tietämyksellään, joten vie aikaa tutkimuksen tekemiseen. Tutustu näihin hyödyllisiin vinkkeihin päästäksesi alkuun:

Tunne tarvitsemasi

asianajaja. Kaikki lakimiehet eivät ole täydellisiä kaikissa tapauksissa, joten sinun on ensin arvioitava oikeudelliset tarpeesi. Etsi asianajaja, joka on erikoistunut oikeudelliseen ongelmasi varmistaaksesi, että hänellä on pätevyys edustaa sinua oikeudessa. On parempi, jos he ovat jo käsitelleet samanlaisen oikeudellisen asian kuin sinulla, joten sinulla on etu.

Jos esimerkiksi kamppailet taloudellisen tilanteen ja velkojesi kanssa, etsi konkurssioikeuteen erikoistunut lakimies. Jos tapauksessasi on enemmän tekemistä laittoman toiminnan tai rikosten kanssa, neuvonantajana tulisi olla rikosoikeudellisesti ammattitaitoinen asianajaja. 

Riippumatta oikeudellisesta ongelmastasi, varmista vain, että asianajaja on oikea henkilö työhön säästääksesi paljon vaivaa.

Hanki lähetys

Yksi parhaista tavoista löytää asianajaja on saada viittauksia ihmisiltä, ​​joilla on sama oikeudellinen ongelma. Esimerkiksi, jos olet nainen, jota on pahoinpidelty seksuaalisesti, voit lähestyä naisryhmää. Tutustu heidän aikaisemmin palkkaamiinsa lakimiehiin, jotta sinulla on idea, kuka palkata tapauksesi. 

Vaikka viittaukset ovat hyvä lähtökohta, varmista, ettet luota yksinomaan niihin. Jotkut lakimiehet saattavat sopia hyvin joillekin ihmisille, mutta heidän persoonallisuutensa ei toimi sinulle. Sinun tulisi ensin tavata heidät ja puhua heidän kanssaan nähdäksesi, tunnetko olosi mukavaksi heidän läsnäollessaan.

Tutki potentiaalisia lakimiehiä

Kun olet tehnyt luettelon kaikista harkitsemistasi lakimiehistä, voit aloittaa tutkimuksen. Suurimmalla osalla asianajajista on omat verkkosivustonsa ja profiilinsa julkaistu verkossa, joten on parempi, jos aloitat sieltä. 

Kun teet tutkimusta, varmista, että etsit heidän erikoistumistaan ​​ja heidän käsittelemiään aikaisempia oikeudellisia tapauksia. Voit myös etsiä lakikoulutusta, johon he ovat osallistuneet, ja kuinka monta vuotta he ovat viettäneet kentällä. Ensinnäkin ne löytyvät enimmäkseen LinkedInistä, Twitteristä tai Facebookista.

Jos löydät jonkun, joka täyttää standardisi ja tarpeesi, yritä sopia heidän kanssaan tapaamiselle. Suunnittele mahdollisimman paljon henkilökohtainen tapaaminen puhelinhaastattelun sijaan.