Nova Sigma: Suojaa tulosi veroilta

Jokainen tulonsaaja tietää, että hänen on maksettava veroja. Vaikka kukaan ei voi välttää tätä, on tapoja vähentää määrää tai joissakin tapauksissa jopa ansaita ylimääräistä.

  1. Investoi kunnallisiin joukkovelkakirjoihin Kuntien joukkovelkakirjojen

ostaminen tarkoittaa rahan lainaamista valtiolle tai kunnalle tietyksi vuodeksi. Korot maksetaan myös ennalta määrätyllä ajanjaksolla, ja kun joukkovelkakirjassasi on erääntymispäivä, alkuperäisen sijoituksen koko summa palautetaan.

Lisäksi korot ansaitaan ja maksetaan sijoittajalle. Mikä tekee tästä houkuttelevasta on, että nämä maksut on vapautettu liittovaltion veroista asuinpaikkasi mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä korkeamman sijoituksen teet, sitä korkeamman tuoton saat.

  1. Harkitse pitkäaikaisia ​​myyntivoittoja

Sijoittaminen on yksi haetuimmista tavoista ansaita enemmän, ja mikä tekee siitä houkuttelevamman, ovat myyntivoitot. Osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin ja sijoitusrahastoihin sijoittamisen houkuttelevuus on myyntivoittoja, jotka ansaitaan niiden pitämisestä pitkällä aikavälillä.

Myyntivoitto on omaisuuserän arvon kasvu. Osakkeen, kiinteistön tai joukkovelkakirjan hinnankorotus ja sitten myyty korkeammalla hinnalla. Mitä pidempään omaisuuserää hallitaan, sitä pienempi vero maksetaan.

  1. Yrityksen perustaminen

Ylimääräisten tulojen lisäksi oman yrityksen omistamisella on omat veroedut. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että verovelvollisuuden alentamiseksi vähennetään tuloista monia kuluja. Itsenäisten ammatinharjoittajien sairausvakuutusohjelmat voivat myös auttaa vähentämään verovelvoitteita.

Lisäksi noudattamalla sisäisen tulon standardeja (IRS), yrityksen omistaja voi myös vähentää osan kotikustannuksistaan ​​tuloistaan. Yritysten omistajien on tuotettava voittoa liiketoiminnastaan ​​vain kolme viimeisen viiden vuoden ajalta. Niiden katsotaan ansaitsevan yritykseltä siihen mennessä, ja IRS arvioi useita tekijöitä, joiden perusteella henkilö voi vaatia näitä vähennyksiä.

  1. Työsuhde-etuuksien

enimmäismäärä Jos yrityksesi tarjoaa eläkejärjestelyjä tai etuuksia, jotka vähennetään palkastasi, on parasta saada ne vähentämään enimmäismäärä. Vaikka tämä vähentää kuukausitulojasi, ota huomioon, että nämä edut säästetään sinulle eri tarkoituksiin. 

Jotkut yritykset tarjoavat koulutusohjelmien etuja lapsillesi tai eläkerahastoja sinulle. Säästät osan tuloistasi ja samalla pienennät verovelvoitteitasi.

  1. Käytä terveyssäästötiliä

Työntekijät, joilla on paljon maksuja terveyden säästötileille, voivat käyttää tätä verojen alentamiseen, koska tulot maksetaan ensin ennen verojen maksamista. Vaikka HSA: ta voidaan käyttää vain lääketieteellisiin kuluihin, tämä on loistava tapa säästää tulojasi. Tämä auttaa myös valmistautumaan kaikkiin hätätilanteisiin ja vähentämään maksettavia veroja.

Huomaa, että Nova Sigma ei suostu veropetoksiin. Nämä ovat vain vinkkejä maksettavien verojen vähentämiseen. Tämä auttaa myös ansaitsemaan enemmän tai säästämään tulojasi ja maksamaan vain kaikki lailliset verot eikä ylimääräisiä. Toivomme, että voit käyttää näitä vinkkejä ansaitaksesi enemmän.