YHTEISTYÖSSÄ

Novasigman yhteistyökumppanit

Novasigma tarjoaa laki-, tilitoimisto- ja konsultointipalveluita yrityksille ja yritysjohdolle ympäri maailmaa. Palvelumme kattavat laajasti kansainvälisen liiketoiminnan ja verosuunnittelun, yritysten perustamisen, kirjanpidon sekä pankkipalveluiden ratkaisuja. Liiketoimintamme kasvaessa nopeasti olemme rakentaneet yhteistyöverkostoa tukemaan palvelutarjontaamme entistä laajemmin. Alla listattuna yhteistyökumppaneitamme ja asiantuntijayrityksiä eri aloilta.

Asianajotoimisto Jussi Laaka Oy

Asianajotoimisto Jussi Laaka Oy tarjoaa yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille asiantuntevia oikeudellisia palveluita koko Suomen alueella maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Asianajotoimiston kantaviin periaatteisiin kuuluu joustavat toimintatavat, henkilökohtainen palvelu sekä laaja ja asiantunteva yhteistyöverkosto.

Nykyaikaiset digitaaliset järjestelmät sekä ohjelmistot mahdollistavat laajan maantieteellisen kattavuuden palveluiden tarjoamiselle sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille.

Raision Tilitoimisto

Raision tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Raision tilitoimisto on hoitanut ammattitaidolla ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteisiä velvoitteita mm. kirjanpidon, verokysymysten, palkanmaksun ja tilinpäätösten osalta. Taloushallintopalveluiden ulkoistaminen mahdollistaa yrittäjän keskittymisen ydinliiketoimintaan ja tuloksen tekemiseen.

Myös alkava yritys voi keskittyä täysipainoisesti oman liiketoimintansa kehittämiseen ja asiakaskunnan laajentamiseen.

Raision tilitoimisto tarjoaa myös esimerkiksi liikeidean laskennallista testaamista sekä rahoitustarpeiden kartoittamiseen ja yrityksen perustamisasiakirjojen laatimiseen vaadittavaa osaamista. Asiantuntijapalvelumme ulottuvat myös ansaintalogiikan analysointiin sekä taloudellisen tiedon tuottamiseen ja tulkintaan.

GetWeb

GetWeb tarjoaa laajan palveluvalikoiman yrittäjälle yrityskonsultoinnista liiketoimintasuunnitelman tekoon sekä viestintä- ja markkinointistrategian luomiseen ja toteuttamiseen.

GetWeb tuottaa yritykselle strategian mukaiset markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat sekä toteuttaa ne kokonaisuudessaan. Yritysilmeen suunnittelu, kotisivut, eri kanavissa tapahtuva markkinointi ja tulosten analysointi kuuluvat GetWebin palveluvalikoimaan yhdessä esimerkiksi kauppapaikkojen, mobiiliapplikaatioiden sekä erikseen räätälöityjen ohjelmistojen teknisen toteutuksen kanssa.