Yhtiöiden rekisteröintipalvelut

Novasigma auttaa asiakkaitaan uusien yhtiöiden perustamisessa ympäri maailmaa. Seuraamme aktiivisesti eri maiden lainsäädäntöä, verotusta ja yritysilmapiiriä jotta voimme neuvoa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Voit rekisteröidä yhtiön valitsemaasi maahan suoraan verkkosivuiltamme tai varata ensin ajan konsultaatioon jolloin suunnittelemme yhdessä liiketoimintasi kannalta järkevimmän yritysrakenteen. Useassa tapauksessa, asiakkaallemme on kannattavampaa perustaa enemmän kuin yksi yritys yhteen maahan (verotus ja riskin hajautus) kun taas joissain tapauksissa kehotamme olemaan perustamatta yhtiötä mikäli näemme, ettei se ole vielä asiakkaamme etujen mukaista. Novasigman tehtävänä yhtiöitä rekisteröitäessä on edustaa asiakastamme paikallisille viranomaisille, huolehtia että vaaditut dokumentit ja hakemukset ovat oikeanlaiset ja vastata asiakkaan ohjeiden mukaan eri selvityspyyntöihin.

Yhtiön rekisteröintipalveluihin kuuluu mm.:

 • Asiakkaan neuvonta sopivan rekisteröintimaan ja yhtiömuodo valinnassa, omistuksen mahdollinen strukturointi (saatavilla konsultaatiopalveluna ennen yhtiön rekisteröintiä)
 • Yhtiöjärjestyksen laadinnassa avustaminen
 • Johtajien/hallitusten jäsenten ja yhtiön väliset sopimukset
 • Asiointi paikallisviranomaisten kanssa yhtiötä rekisteröitäessä
 • Asiakkaat voivat valita perustavatko uuden yhtiön vai hankkivatko käyttötarkoitukseen soveltuvan valmisyhtiön tai ostavat jo toimivan yhtiön
 • Alkuperäisdokumentit kuriiripalvelulla
 • Yhtiön perustaminen mahdollista etänä (mahdollinen lähes kaikissa maissa). Edellytämme kuitenkin, että yhtiön tosiasialliset omistajat ovat tavanneet Novasigman edustajan kasvotusten ennen toimeksiannon aloitusta
 • Novasigma voi avustaa löytämään yhtiöösi ammattisihteereitä ja johtajia edustamaan yhtiötäsi
 • Rekisteröintosoitepalvelut (saatavilla lisämaksusta)
 • Yhtiön liiketoimintasuunnitelman laatiminen ennen pankkitilien avaamista (saatavilla lisämaksusta)
 • Pankkitilin avaamisessa avustaminen Novasigman yhteistyöpankkeihin (saatavilla lisämaksusta kun yhtiö on ensin rekisteröity)
 • Maat joihin yhtiön perustaminen on Novasigman avulla mahdollista > Jurisdictions

Yhtiön hallinnointipalvelut

Tarjoamme Novasigman kautta perustetuille yhtiöille hallinnointipalveluita niissä maissa joissa ns. Nominee -palvelut ovat lain mukaan sallittuja yhtiön todellisten omistajien ja johtajien yksityisyyden turvaamiseksi. Lisäksi kauttamme on mahdollista tilata yhtiölle sihteeri tai muu paikallinen yhtiön edustaja/vastuuhenkilö mikäli paikallinen lainsäädäntö sitä vaatii esim. mikäli yhtiön omistajat tai johtajat eivät asu pysyvästi yhtiön rekisteröintimaassa.

 • Yhtiön johtajien ja omistajien viralliset tapaamiset
 • Hallituksen pöytäkirjojen valmistus
 • Nominee johtajat
 • Nominee osakkeen omistajat
 • Yhtiön sihteerit ja nimenkirjoittajat
 • Osoitepalvelut
 • Kauppakirjat, omistuksen ja hallituksen muutokset
 • Vuosi-ilmoitukset
 • Valtakirjat
 • ym ym…

Lue lisää saatavilla olevista hallinnointipalveluistamme kansainvälisiltä sivuiltamme tai avaa ilmainen asiakastili ja lähetä meille tarjouspyyntö

Yhtiön kotipaikka ja osoitepalvelut

Rekisteröintitoimisto on perustetun yhtiön, yhdistyksen tai minkä tahansa muun oikeushenkilön virallinen osoite. Yleisesti ottaen osoite on osa julkista rekisteriä ja usein pakollinen, jotta perustettu yhtiö pystyy vastaanottamaan virallista postia ja ilmoituksia valtiolta, sijoittajilta, osakkeenomistajilta, pankeilta tai yksityishenkilöiltä.

Nykypäivänä on myös erittäin suositeltavaa että yrityksellä on verkkosivut. Useimmissa tapauksissa esim. pankkitiliä ei saa avattua ilman olemassa olevaa verkkosivua.

Novasigma tarjoaa rekisteröintiosoite-, virtuaalitoimisto-, verkkosivu- ja hosting-palveluita asiakkailleen. Suosittelemme että kaikilla asiakkaillamme olisi verkko-osoite rekisteröitynä, sekä verkkosivu-, sähköposti- ja hosting-palvelu käytössään. Yhtiön verkkosivuilta olisi hyvä löytyä vähintäänkin tieto siitä mitä yritys tekee ja myy, sekä kuinka potentiaaliset asiakkaat voivat ottaa yhteyttä.

Novasigman osoite-, virtuaalitoimisto ja hostingpalvelut sisältävät:

 • Yhtiön rekisteröintiosoite
 • Postiosoitteet ja postin välityspalvelut
 • Verkko-osoitteet (.com ja kansalliset domainit). Verkko-osoitteet voidaan rekisteröidä anonyymisti.
 • Paikalliset SIM-kortit
 • IP-puhelinnumerot
 • Verkkosivujen hosting-palvelut ja sähköpostiosoitteet
 • Yritysten verkkosivut

Nominee-osakkeenomistajan palvelut

Nominee-osakkeenomistaja on liittymätön kolmas osapuoli, joka rekisteröidään virallisesti offshore-yhtiön osakkeiden haltijaksi. Nominee-osakkeenomistajan kautta on mahdollista pitää yllä asiakkaan anonymiteettiä ja suojata osakkeiden tosiasiallista omistajaa kyseiseen offshore-yhtiöön julkisesti yhdistämiseltä. Nominee-osakkeenomistajan ollessa kyseessä laaditaan luottamuksellinen ja lakiopillisesti pätevä asiakirja (perustamiskirja, luovutuskirja, nominee-osakkeenomistajan sopimus tms.) tosiasiallisen edunsaajan toimesta. Tällä asiakirjalla todistetaan, että osakkeet ovat nominee-osakkaanomistajalla ainoastaan hallussa ja että tosiasiallisella edunsaajalla on oikeus hankkiutua eroon kyseisistä osakkeista ja siten oikeus niistä johtuviin hyötyihin ja voittoihin.

Nominee-johtajan palvelut

Nominee-johtajan tärkein funktio on piilottaa tosiasiallisen edunsaajan ja offshore-yhtiön yhteys julkisuudelta. Nominee-johtajan palkkaaminen offshore-yhtiöön auttaa peittämään tosiasiallisen edunsaajan osallisuuden offshore-yhtiön johtamiseen ja toimintaan. Toisin sanoen, nominee-johtajan päätarkoitus on tarjota asiakkaalle yksityisyyttä ja tietosuojaa.

Nominee-johtaja voi suorittaa lukuisia hallinnollisia toimia, jotka muussa tapauksessa kuuluisi suorittaa jonkun yritykseen suoraan liittyvän henkilön toimesta. Nominee-johtajan osallisuus käsittää päivittäistä offshore-yhtiön asioidenhoitoa riippuen kunkin yrityksen tarpeista, toiveista ja asiakkaan tilanteesta. Yleisesti ottaen mitä enemmän osallistumista toiminta vaatii nominee-johtajalta, sitä kalliimmaksi toiminta tulee yrityksen omistajalle. Usein nominee-johtajan osallisuus yrityksessä pysyy kirjaimellisesti nimellisenä. Tässä tapauksessa kaikki yrityksen käytännön päivittäiset toiminnot pysyvät yrityksen omistajan hoidettavina (yhtiön ”edustajana” toimiminen valtuutuksella).

Sihteeri- ja valtuutuspalvelut

Novasigma tarjoaa myös sihteeri- ja valtuutuspalveluita. Kyseisten palveluiden käyttö on joissain tapauksissa, riippuen vallitsevasta laista, jopa pakollista. Pakollista tai ei, voi kyseisten palveluiden ostaminen säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Lisätietoja palveluistamme ja hinnoista suomeksi: SOITA +358 50 554 4875Nova Sigma: Yritysrekisteröintipalvelut

Jokaisella yrityksellä on selkäranka, joka tapahtuu hallituksen jäsenten ja toimitusjohtajien muodossa. On kuitenkin joitain asioita, joista voi olla vaikea huolehtia sisäisesti. Tässä konsulttiyritykset tulevat kuvaan. 

Kuten nimestä voi päätellä, nämä yritykset tarjoavat neuvonta- ja konsultointipalveluja tietystä maksusta. Mukana on paljon asioita, kun palkkaat konsulttiyrityksen toimimaan yrityksen kanssa. Voit hakea taloushallinnon konsultointia, yrityksen rekisteröintiä ja jopa lakipalveluja. 

Halusitpa sitten perustaa pienyrityksen tai johtaa omaa täysimittaista yritystäsi, hyvällä konsulttiyrityksellä voi olla valmiudet auttaa sinua kaikessa mitä tarvitset.

Yritykset vuokraavat konsulttiyrityksiä monista syistä. Konsultin pääpaino on kuitenkin tarjota palvelua ja neuvoja brändin rakentamisessa yrityksenä. Tässä modernissa maailmassa se tappaa tai tapetaan liike-elämässä. Kaikki on tehtävä huolellisesti, muuten kilpailusi voi ottaa johtoaseman. 

Sinun on oltava aseistettu hyvien työntekijöiden ja ulkopuolisten työntekijöiden kanssa varmistaaksesi, että yrityksesi on hyvissä käsissä. Hyvän tiimin saaminen voi vaikuttaa kaikkiin asioihin ja auttaa yritystäsi nousemaan huipulle. Siksi on hyvä palkata konsulttiyritys edustamaan ja auttamaan sinua tarpeesta riippumatta. 

Täällä Nova Sigmassa uskomme viestinnän ja ongelmanratkaisutaitojen voimaan. Lahjakkaiden konsulttien tiimimme on paras tekemisessään ja hoitaa suhteita asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme myös rekisteröinti-, hallinta- ja jopa osakaspalveluja varmistaaksemme, että sinulla on kaikki tarvitsemasi. 

Etsitpä sitten neuvoja tai tarvitset apua oikeudellisten kysymysten ratkaisemisessa, olemme kuulleet sinulle. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin ja suunnitella kokous, kun voimme keskustella ehdoista yhdessä. 

Kun sopimus on tehty, sinulla on pääsy palveluihimme ja olet arvostettu asiakkaamme. Voit vapaasti tutkia uusia liiketoiminta-alueita ja investoida uusiin pyrkimyksiin kanssamme. 

Jos olet vasta perustamassa yritystä, se tarkoittaa, että sinun on rekisteröitävä se ensimmäisen kerran. Tämä voi osoittautua väsyttäväksi ja vaikeaksi, varsinkin jos se on ensimmäinen kerta tehdä niin. Täällä Nova Sigma tulee yrityksemme rekisteröintipalveluiden kanssa. Voit olla varma, että seuraamme huolellisesti veroja, lakeja ja jopa alueesi yritysilmastoa. 

Haluamme varmistaa, että erotut ja sinulla on mahdollisuus olla pelisi kärjessä. Auta meitä auttamaan matkan aloittamisessa hyvällä muistilla seuraavilla: 

 1. Rekisteröinti ja yrityslomake
  yritysrekisteripalveluillaRekisteröittäessäsi yritystäsi ensimmäistä kertaa sinun on täytettävä paljon lomakkeita ja valmisteltava vaatimukset. Sinun tarvitsee vain antaa nämä, ja me neuvomme sinua rekisteröintiprosessin suorittamisessa. 
 2. Asiakirjojen laatiminen ja viimeistely
  Tiimimme on myös aseistettu erinomaisilla kirjailijoilla ja yrityskonsultteilla, joten kuulet sinut, kun sinun on tehtävä asiakirjoja. Jotkut näistä sisältävät palveluita yhtiöjärjestyksen tekemiseen, kirjallisia sopimuksia ja muuta. 
 3. Asiat paikallisten viranomaisten kanssa
  Kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran, sinun on saatava paikallisten viranomaisten hyväksyntä liiketoiminnan harjoittamiseksi alueella. Nova Sigma voi auttaa sinua näiden ja muiden vaatimusten täyttämisessä.
 4. Asiakirjojen toimitukset
  Tavallisten konsultointipalvelumme lisäksi yrityksemme voi myös auttaa sinua asiakirjojesi toimittamisessa. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että vaatimuksesi tuodaan turvallisesti viranomaisille. Pitkällä aikavälillä yrityksesi rekisteröintiprosessi on sujuvampaa ja nopeampaa. 
 5. Sihteerien ja avainhenkilöiden löytäminen
  Ymmärrämme, että kanssamme on oltava lahjakas ja omistautunut ryhmä ihmisiä. Siksi haluamme varmistaa, että saat parhaat työntekijät. Nova Sigma voi auttaa sinua etsimään ammattimaisia ​​sihteereitä ja johtajia, jotka sopivat yrityksellesi. 
 6. Perustamisvaihtoehdot
  Olitpa rekisteröimässä uutta yritystä, ostamalla jo perustetun yrityksen tai olemassa olevan yrityksen, voimme auttaa sinua myös siinä. Näiden yritysten rekisteröintiprosessi voi olla erilainen tarvittavien vaatimusten mukaan. 
 7. Liiketoimintasuunnitelmien laatiminenyrityksen
  Tarvitset alkuperäisen liiketoimintasuunnitelman ennenvirallista perustamista ja pankkitilien avaamista. Nova Sigma voi myös tarjota sinulle ammatillista neuvontaa ja apua aloittaessasi. 
 8. Pankkitilien avaaminen ja rekisteröintiosoitepalvelut
  Ymmärrämme, kuinka vaikeaa on perustaa yritystäsi ensimmäistä kertaa ja avata tarvittavat pankkitilit. Voimme auttaa sinua avaamaan tilejä valitsemassasi pankissa ja jopa työskentelemään myös Nova Sigma -kumppanipankkien kanssa. 
 9. Perustaa ja rakenna yrityksiä muihin maihin
  Kuten kaikki muutkin yritykset, haluamme sinun olevan mahdollisuus kasvaa ja rakentaa juuria muihin maihin. Tämä vauhdittaa kasvua yrityksenä ja auttaa sinua kasvattamaan asiakkaitasi. Yrityksellämme on paljon yhteyksiä, ja voimme auttaa sinua avaamaan yrityksesi toisessa maassa. 
 10.  Etäpalvelut
  Yksi Nova Sigman eduista on, että vaikka olemme kaukana, voimme silti auttaa asiakkaitamme. Meillä on etäkonsultointeja ja voimme auttaa sinua, vaikka olemme mailien päässä toisistaan. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin verkossa ja suunnitella ensimmäinen tapaaminen työntekijöidemme kanssa. Sieltä konsultointipalvelusi alkavat online-näkökulmasta. Palvelumme laatu on edelleen yhtä tehokas ja vaikuttava kuin henkilökohtaiset liiketoimet. 

Miksi on tärkeää palkata konsulttiyritys?

Jotkut ihmiset eivät halua palkata konsultteja, koska heidän mielestään se on rahan tuhlausta. On stereotypioita, joissa puhutaan tarpeettomuudesta ja tarpeettomuudesta, varsinkin jos hoidat omaa yritystäsi.

Todellisuudessa, kun aloitat tai ostat yrityksen, ensimmäinen asia, joka sinun on ajateltava, on löytää hyvä konsultti. Tämä auttaa sinua etenemään kilpailussa ja antamaan sinulle tarvitsemasi avun. Pitkällä aikavälillä huomaat, että hyvä konsulttiyritys on tehnyt kaiken eron liiketoimintasi läsnäolon lisäämiseksi. 

Yksi syy siihen, miksi yritykset haluavat palkata konsulttiyrityksiä, johtuu siitä, että ne haluavat silmän ulkopuolelta. Olet kiireinen yrityksesi parissa ja keskityt sisäisiin asioihin. 

Kun palkkaat konsultin, tämä tarkoittaa, että sinulla on joku, joka tukee sinua, jos odottamattomia ongelmia ilmenee. Konsultti on saatettava ajan tasalle laeista, verotuksesta ja yritysilmapiiristä pitääkseen sinut ajan tasalla. 

Toinen syy, miksi ihmiset palkkaavat konsulttiyrityksiä, on se, että he tarvitsevat lisäapua. Uusien työntekijöiden palkkaamisen sijasta voi olla parempi idea pyytää konsultin apua. Ne voivat auttaa ratkaisemaan tiettyjä ongelmia ja antaa sinulle arvokkaita neuvoja. 

Hyvällä konsultilla on oltava erinomainen taitopaketti, jota voidaan käyttää kaikissa tilanteissa. Tämä johtuu siitä, että asiakkaat etsivät ihmisiä, jotka voivat auttaa heitä asioissa, joita ei voida ratkaista yrityksen sisällä. Ylimääräisen käden etsiminen on täysin hienoa, ja jos työskentelet Nova Sigman kaltaisten yritysten kanssa, sinulla ei ole ongelmia konsulttien erikoistuneiden taitojen kanssa. 

Toisaalta yritykset palkkaavat myös konsultteja, koska he haluavat luottaa johonkin hankalissa asioissa. Jos on kiistanalaisia ​​asioita tai muita haasteita, tarvitset jonkun ulkopuolelta auttamaan tilanteen korjaamisessa. Näin varmistetaan, ettei puolueellisuutta ole ja ongelma ratkaistaan ​​oikeudenmukaisesti ja nopeasti. 

Tietoja Nova Sigmasta

Nova Sigma on suomalainen konsulttiyritys, joka perustettiin vuonna 2009. Ajan myötä ja uusien asiakkaiden tullessa kuvaan meillä oli ilo työskennellä asiakkaiden kanssa kaikkialla maailmassa. Yrityksemme toimii tällä hetkellä 20 eri maassa neljällä mantereella. 

Kaikki työntekijämme ovat alusta asti omistautuneet työskentelemään eri yritysten kanssa ja tyydyttämään asiakkaidemme tarpeita. Intohimomme tarkoituksen ja järjestyksen suhteen teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat onnellisia ja heidän liiketoimintansa menestyvät. 

Yrityksemme tarjoaa erilaisia ​​palveluja, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan ja työskentelemään kovassa ympäristössä. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 050-664-4786 kokouksen järjestämiseksi. Työntekijämme puhuvat mielellään kanssasi tarpeistasi ja aloittavat matkan kanssamme!