YRITYS

Mitä teemme

Novasigma on konsultti-, taloushallinto- ja lakipalveluita tarjoava yhtiö. Avustamme yritysten johtajia ja omistajia maailmanlaajuisesti liiketoiminnan laajentamisessa, verosuunnittelussa, ulkoistamisessa, uusien yritysten perustamisessa, taloushallinnossa ja pankkipalveluissa.

 1. Konsultointi- ja Asiantuntijapalvelut yritysten omistajille ja yksityishenkilöille
 2. Yhtiöiden rekisteröinti- ja hallinnointipalvelut
 3. Kansainväliset pankki- ja maksuliikennepalvelut
 4. Kirjanpito- ja taloushallintopalvelut
 5. Lakipalvelut yrityksille ja yritysten omistajille
 6. Verokansalaisuudet ja maahanmuuttopalvelut

Ketkä tekevät

Jotta voimme palvella vaativia asiakkaitamme ja neuvoa usein hyvinkin kokeneita liikemiehiä ja naisia olemme rekrytoineet henkilökunnan jota asiakkaamme kuuntelevat ja kunnioittavat. Novasigman nimissä liiketoimintakosulttina, veroneuvojana tai lakimiehenä voi toimia ainoastaan henkilö joka on toiminut yli 10 vuotta yrittäjänä ja jolla on yleisesti tunnettuja näyttöjä menestyksekkäästä liiketoiminnasta. Kaikki konsulttimme harjoittavat edelleen myös omia liiketoimiaan Novasigman työn ohella joten heidän osaamisensa vastaa varmasti tätä päivää. Vaadimme myös kaikilta pääkirjanpitäjiltämme vähintään 5 vuoden kokemuksen oman tilitoimiston omistamisesta ja johdosta jotta he ovat sisäistäneet kirjanpitäjän vastuut täydellisesti ja toisaalta ymmärtävät yrittäjää (asiakastamme) eri tavoin kuin henkilöt jotka ovat työskennelleet vain palkansaajina. Asiakkaidemme taloushallinnosta vastaavilta työntekijöiltä edellytämme korkeaa koulutusta ja niin ikään kokemusta yrittäjänä toimimisesta. Pankkitilien avaamisesta ja yhtiöiden rekisteröinneistä vastaavaksi virkailijaksi pääsy organisaatiossamme edellyttää, että henkilö on saanut oikeuden toimia yhteistyöpankkiemme virallisena agenttina edustaen yhtä tai useita eri pankkeja Novasigman nimissä. Suurin osa virkailijoistamme on tullut Novasigmalle töihin eri pankeista tai muista kansainvälisistä rahoituslaitoksista.

Strategiamme

Tarkoituksemme ei ole kasvattaa liikevaihtoamme jotta voisimme työllistää kerrostaloittain ihmisiä. Keskitymme mielummin pitämään alle 50 hengen tiimimme ammattitaitoisina, ketterinä ja hyvin palkattuina työntekijöinä joilla ei ole syytä käyttää asiakkaidemme rahoittamaa työaikaansa vapaina olevien työpaikkojen selailuun. Tästä johtuen emme myöskään tarvitse tuhansia asiakkaita, vaan keskitymme pitämään ne jotka ovat meidät valinneet ja panostamaan heihin jotta heidän liiketoimintansa menestyisivät. Yksi oman menestyksemme salaisuuksista on, että olemme vuosien varrella onnistuneet saattamaan yhteen monilla eri aloilla toimivat asiakkaamme järjestämällä säännöllisesti asiakastapahtumia joissa asiakkaamme ovat saaneet luoda uusia kontakteja tutustuen toisiinsa rennossa ilmapiirissä.

Asiakasprofiilimme

Novasigmalla on asiakkaana niin satoja henkilöitä työllistäviä monikansallisia yhtiötä, kuin yhden miehen pienyrityksiäkin. Vaikka asiakasyrityksemme ovatkin hyvin eri kokoisia yhteisenä tekijänä voidaan pitää, että kaikki yli 2 vuotta Novasigmalla asiakkaina olleet yritykset ovat menestyneet yli odotusten ja tehden useista asiakkaistamme miljonäärejä jo alle 40 vuoden iässä. Moni asiakkasyritystemme johtaja/omistaja omaa pitkän kokemuksen yrittäjänä toimimisesta. Harva on kuitenkaan kerännyt kokemustaan olematta epäonnistumatta vähintään kerran tai kaksi. Ymmärrämme itsekin yrittäjinä, että konkurssit ja joskus jopa liiketoimintakiellot tai vankeustuomiot kuuluvat pelin henkeen. Mutta ne jotka selviävät luovuttamatta vaikeuksien yli ovat myös potenttiaalisimpia tulevaisuuden talouselämän päättäjiä. Me Novasigmalla olemme onnistuneet todistetusti auttamaan satoja yhtiöitä ja yrittäjiä menestymään paremmin kuin koskaan ennen. Ja olemme siitä hyvin ylpeitä.

Arvomme

 • Menestyksen hyödyt kuuluvat sille joka on menestykseen eteen tehnyt töitä ja ottanut riskejä.
 • Kirjanpitäjän palkan maksaa asiakas. Teemme töitä palkkamme maksavalle asiakkaalle, emme tahoille jotka yrittävät viedä asiakkaidemme varoja.
 • Asiakas ei ole vain asiakas. Asiakas on ystävä jonka kanssa nautitaan kun menee hyvin ja kärsitään kun menee huonosti.

Missiomme

 • Pyrkiä kasvattamaan omalla toiminnallamme asiakkaidemme varallisuutta jotta voimme laskuttaa palveluistamme tulevaisuudesta asiakaitamme enemmän. Ja asiakkaamme maksaa niistä silti ilolla.

Toimintamallimme

 • Perehdy ja ole selvillä asiakkaan tilanteesta.
 • Kuuntele asiakkaan omia suunnitelmia ja näkemyksiä.
 • Tarjoa asiakkaalle vain niitä palveluita joista hänelle on hyötyä. Kerro asiakkaalle jos hän toimii mielestäsi väärin.
 • Auta hyvää asiakasta menestymään saattamalla hänet yhteen muiden asiakkaidesi kanssa jotka voivat auttaa häntä. Tyytyväinen asiakas suosittelee palveluitamme myös omalle kontaktiverkostolleen.

Luottamus, vaitiolo ja tietoturva

Henkilökuntamme on sitoutunut 20 vuotta kestävään vaitiolovelvollisuuteen allekirjoittaessaan sopimuksen Novasigman kanssa. Sopimuksessa on myös määrätty 0.5 milj. € sakko vaitiolovelvollisuuden rikkomisesta tai tahallisesta haitanteosta työnantajaansa tai työnantajan asiakasta kohtaan. Tämän lisäksi käytämme yrityksen sisäisessä ja ulkoisessa kommunikoinnissa ja tiedostojen säilytyksessä vain korkeimman mahdollisen tietoturvan omaavia ohjelmistoja emmekä säilytä asiakkaitamme tai heidän yhtiöitään koskevia salassa pidettäviä tai luottamuksellisia dokumentteja yleisessä tiedossa olevissa toimipisteissä.

Historia ja nykytilanne

Novasigma perustettiin vuonna 2009. Yhtiö toimi ensin ainoastaan Pohjoismaissa ja Balttiassa, mutta kasvoi hiljalleen suuremmaksi kehittäen palveluitaan, palkaten lisää henkilöstöä ja avaten uusia toimipisteitä sitä mukaan kun asiakasmäärä kasvoi. Yhtiön alkuperäinen perustaja myi Novasigman liiketoiminnan vuonna 2013 kansainväliselle sijoitusyhtiölle jonka ansiosta yhtiö sai resursseja kasvaa globaaliksi toimijaksi. Tällä hetkellä Novasigma toimii yli 20 eri maassa, neljällä eri mantereella. Novasigman henkilöstö on muuttunut alkutaipaleista hyvin vähän ja siksi palveluksessa olevasta vakituisesta henkilöstöstä yhä suurin osa on juuriltaan suomalaisia. Novasigma yhtymän edustamisesta Euroopassa huolehtivat Novasigman kanssa edustussuhteessa toimivat paikallisesti hallinnoidut yhtiöt joilla on lisenssi Novasigma tuotemerkin alueelliseen käyttöön. Euroopan liiketoiminnastamme vastaa Novasigma (Gibraltar) Ltd.